Știrile Zilei

Poliția Locală Buzău/”îi înțelegem pe șoferi dar trebuie să aplicăm și legea”

Agenți ai Serviciului Circulație și Disciplină Rutieră,din cadrul Poliției Locale Buzău,au putut fi observați și astăzi în unele zone din municipiu,împărțind avertismente dar și amenzi,soferilor care au parcat sau au staționat neregulamentar.

 

Aceștia au fost surprinși pe strada Pietroasele,in aproperea Școlii nr 11,unde deși este vacanță,mulți părinți își aduc copiii pentru diverse activități extrașcolare.Cum nu sunt prea multe locuri de parcare în apropiere,aceștia parchează mașinile în zona unde oprirea și staționarea autoturismelor sunt interzise.

Agenții spun că de cele mai multe ori dau dovadă de întelegere,dar cum șoferii continuă să încalce legea,se simt obligați sa dea și amenzi.

Polițist local:

„Nu-i amendăm din prima,suntem și noi oameni și incercăm să fim,pe cât este posibil,îngăduitori. Suntem conștienți că există și situații excepționale..Din păcate,de cele mai multe ori,șoferii nu sunt la fel de înțelegatori și ajung să primescă sancțiuni contravenționale”

loading...

Mihai Șontică

loading...

Buzău Alert

2 comentarii

Click aici pentru a adăuga un comentariu

  • Nimic de zis! Dar anumiți colegi de breaslă să pună mâna să citească CODUL BUNELOR MANIERE!!! Și poate rezolvați și acele mașini parcate drept trecerilor de pietonii, colțul intersectilor, etc.