Știrile Zilei

Parcul -COCINĂ-/Recreere printre shaorme și coji de semințe

Parcul de lângă „Casa Albă” ar fi trebuit să fie un centru de recreere în aer liber,o zonă care să contribuie la “umanizarea” orasului, să fie placut din punct de vedere estetic.

În schimb a devenit sală de mese.O cocină unde bombardierii orașului fac legea.Resturi de ‘șaorme’, coji de semințe,peturi care n-au nimerit coșul de gunoi,canapele vandalizate și un strat gros din cele mai prețioase sosuri ale produselor fast-food.

loading...

Copii nu prea mai vezi,pensionari nici atât.Nu că n-ar avea unde să se așeze ci pentru că acești devoratori de produse de regim sunt și violenți.

Primăria a primit zeci de sesizări,Poliția Locală a împărțit amenzi și câteodată chiar și mături,obligându-i să-și curețe mizeria de sub nas,unii cetățeni au apelat la spiritul civic.Degeaba.Bombardierii orașului nu au așa ceva.

Mai trist este că tot în această zonă,denumită în continuare ‘parc’, se află și un monument important- MONUMENTUL EROILOR NEAMULUI- unde cu diferite ocazii au loc depuneri de coroane,aici fiind invitaţi să participe reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai societăţii civile, elevi, veterani de război, cadre militare în activitate, în retragere şi rezervă .

Mihai Șontică

 

loading...