Știrile Zilei

Prognoza pentru BUZĂU/Când vom scăpa de ploi

Luna lui Cuptor ne scapă pentru moment de caniculă dar ne pregătește alte surprize. Ploile rămân pe teritoriul țării noastre aproape toată săptamâna și este destul de probabil ca în această perioadă să avem parte de furtuni violente.Buzăul a intrat de astăzi sub o avertizare -COD GALBEN,pentru ploi si instabilitate atmosferică

Prognoza pe trei zile pentru BUZĂU

loading...

La BUZĂU, luni, vremea va fi instabilă, cu înnorări temporar accentuate mai ales în cursul zilei, când vor fi perioade cu descărcări electrice, averse torențiale, intensificări ale vântului și posibil, grindină. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade Celsius, iar cea minimă de 17…19 grade.

Marţi, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei date în cea mai mare parte a județului și răcoroasă în zonele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 21…30 de grade Celsius , iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales în timpul zilei. Se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii relativ extinse. Pe spații mici vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină.

Pentru ziua de miercuri, vremea va aduce fenomene de instabilitate atmosferică.Cerul va prezenta înnorări  accentuate și mai ales după-amiază și noaptea se vor semnala furtuni de intensitate mare, descărcări electrice și intensificări puternice  ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade Celsius , iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

Mihai Șontică

loading...