Știrile Zilei

Vremea se răcește semnificativ | Anunțul ANM

Buzăul se află de câteva zile sub atenționare de vreme deosebit de caldă, cod galben. Meteorologii ANM vin însă cu o veste bună – vom scăpa de caniculă

 

loading...

Vremea va  fi în continuare caniculară astăzi și mâine, 13 august, media maximelor situându-se în jurul a 36 de grade, apoi se va răci semnificativ, urmând ca, în data de 16 august, în medie să se înregistreze temperaturi maxime în jurul a 28 de grade. Ulterior, vremea se va încălzi treptat de la o zi la alta până spre o medie în jurul a 34 de grade în data de 20 august, apoi o nouă răcorire a vremii va face ca, la sfârșitul intervalului (în data de 25 august) media regională a temperaturilor maxime să nu mai depășească 28…29 de grade.
Temperaturile minime vor scădea de la valori medii de 19…20 de grade la începutul intervalului, spre medii în jurul a 16 grade în data de 18 august, apoi vor crește ușor spre 18 grade în data 21 august, pentru ca ulterior să scadă spre 16 grade până la sfârșitul intervalului de prognoză.

Foto : ANM

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în noaptea de miercuri spre joi (14 / 15 august) și în datele de 15 și 16 august.

Mihai Șontică

 

loading...