Știrile Zilei

De ce n-o mai găsiți pe doamna doctor Iordache la Spitalul Județean

Părinții care își tratează copiii la Spitalul Județean de Urgență Buzău îi simt lipsa tânărului medic Alina Iordache. Începând cu 1 ianuarie 2019, șefa secției Pediatrie nu mai lucrează la Buzău.

Medic apreciat de colegi și de pacienți, dr. Alina Iordache și-a suspendat contractul de muncă pentru trei luni, timp în care va urma un curs de specializare la București, pe Ecografie.

loading...

Teoretic, la 31 martie medicul Alina Iordache ar trebui să revină la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Este și dorința colectivului de la spitalul buzoian, în frunte cu managerul Claudiu Damian:

„Ne dorim ca doamna doctor să revină la spitalul nostru. Este un medic foarte bun și, personal, sunt mulțumit de progresele făcute în perioada în care dumneaei a fost șefa secției de pediatrie.”, a transmis managerul Spitalului Județean de Urgență Buzău, economistul Claudiu Damian.

Medicul Alina Iordache activează la Spitalul Județean de Urgență Buzău din anul 2013, iar din 2016 este șefa secției de pediatrie. În ultimii ani, grație unor parteneriate cu mediul instituțional și cel privat, secția a fost dotată cu aparatură modernă și cu mobilier nou. În locul său a fost numită șef de secție doamna doctor Gina Anica.

loading...