Sport

Ilie Stan,apel către suporteri

Ilie Stan, antrenorul echipei de fotbal Gloria Buzău,a lansat zilele trecute un apel prin care ii invită pe suporteri la discuții libere,chiar în tribunele stadionului din Crâng

Veniţi să mă cunoaşteţi personal, nu de pe reţelele de socializare!

De când am revenit la Buzău, pe reţelele de socializare au apărut o serie de opinii despre mine, mai ales negative, atât ca om cât şi ca antrenor. Nu vreau să le răspund acelor persoane pe aceleaşi căi. Îi invit să mă cunoască personal şi nu din ceea ce se scrie în presă sau pe reţelele de socializare. În acest sens, fac apel către suporterii, susţinătorii echipei SCM Gloria Buzău, să vină să discutăm deschis, faţa în faţă, aşa cum este şi normal. Nu este drept, nici pentru mine, nici pentru altcineva, să primim jigniri şi ameninţări, atâta timp cât nu ne cunoaştem personal. Voi fi deschis şi le voi răspunde la toate problemele expuse pe reţelele de socializare. Sunt buzoian, am crescut aici şi am revenit acasă pentru că vreau să fac performanţă. Dar pentru acest lucru trebuie să avem linişte, să facem front comun şi să vedem lucrurile aşa cum stau ele acolo jos, în iarbă, nu online.
Vă aştept luni, 15 iulie, ora 10.00, la stadionul Gloria! 

Potrivit publicației Arena Buzoiană, accesul se va face pe la intrarea fotbaliştilor. Discuţiile se vor purta la tribuna a 2-a. Veniţi în număr cât mai mare, dacă vă pasă de viitorul echipei noastre!

loading...