Știrile Zilei

Anunț ANM – Vremea se răcește | Ce vreme vom avea săptămăna viitoare

ANM a actualizat în cursul acestei dimineți prognoza meteo. S-a emis cod galben de ploi și vreme rece pentru mai multe județe din țară,inclusiv pentru BUZĂU. Iată cum va arata vremea din punct de vedere meteorologic,săptămâna viitoare.

PROGNOZA METEO. Sfârşitul de săptămână vine cu vreme rece pentru această perioadă. Astăzi sunt aşteptate ploi, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Se vor semnala căderi de grindină, iar cantitățile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși local 20 l/mp și izolat 30…40 l/mp. Pentru săptămâna viitoare, vremea va fi răcoroasă și va deveni instabilă în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări accentuate și vor fi averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Se vor semnala căderi de grindină, iar cantitățile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși local 20 l/mp și izolat 30…40 l/mp. Excepție vor face regiunile sud-estice, iar noaptea și cele vestice, unde înnorările vor fi temporare, iar fenomenele asociate instabilității atmosferice se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar cele minime se vor situa între 10 și 20 de grade.

loading...

Ploile își vor face simțită prezența până spre sfârșitul săptămânii. De vineri vremea se va îndrepta și vom inregistra temperaturi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Mihai Șontică

Foto: ANM

loading...