Știrile Zilei

Familie DISTRUSĂ | Teribilismul l-a băgat în pământ pe Andrei

O familie din localitatea vrânceană Ciorăști trăiește o dramă teribilă, după ce fiul în vârstă de numai 15 a pierit fulgerător în dimineața zilei de 14 februarie. Băiatul a căzut victimă propriului teribilism.

Tragedia s-a produs joi dimineață, în jurul orei 06.00, pe DJ 202, în afara localității Dăscălești din județul Buzău. Din cercetările efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat c în timp ce conducea un autoturism din direcţia Ciorăști către Puiești, un adolescent în vârstă de 15 ani din comuna Ciorăști, județul Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra volanului, mașina a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat.

În urma evenimentului, pasagerul din dreapta față, un alt tânăr de 15 ani, din aceeași localitate, a decedat.

Dacă inițial s-a crezut că băiatul din Ciorăști ar fi fost la volanul mașinii, ancheta oamenilor legii a scos la iveală cu totul altceva. Conform polițiștilor din Buzău, la volanul mașinii se afla un alt băiat de 15 ani, prieten cu cel decedat (Andrei A.), domiciliat într-un sat învecinat.

Cei doi au petrecut noaptea la domiciliul băiatului mort, iar spre dimineață s-au hotărât să plece la plimbare cu mașina. La scurt timp, șoferul de ocazie a pierdut controlul volanului și s-au răsturnat cu autoturismul de mai multe ori, în afara părții carosabile. În urma accidentului, băiatul din Ciorăști a fost proiectat prin parbrizul mașinii și a decedat pe loc. Celălalt tânăr s-a speriat și a fugit de la locul accidentului.

În urma anchetei, polițiștii au stabilit dinamica accidentului și și-au dat seama că altcineva se afla la volan în momentul producerii tragediei. Oamenii legii au mers pe fir și l-au identificat pe adolescent la domiciliu. Aceștia vor continua cercetările și vor stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.