Știrile Zilei

La un pas de o tragedie, pe DN 10 (foto)

Un eveniment rutier s-a produs aseară pe DN 10, în dreptul restaurantului Antique din Vernești. Dacă inițial se credea că evenimentul s-a produs după un impact față spate, cercetările au arătat că vina a purtat-o un șofer care ieșea cu spatele din parcarea localului.

Deși la fața locului au fost trimise două salvări, victimele au refuzat internarea la spital. Conform cercetărilor, un buzoian care circula cu un autoturism Skoda dinspre Vernești către Buzău, ajuns în dreptul Restaurantului Antique, a acroșat un BMW X5 care iesea cu spatele din parcarea localului:

  • Un nuntaș neatent, la baza întregului eveniment.

„Am încercat să îl evit, trăgând stânga de volan, dar el continua sa dea cu spatele, fiindu-mi imposibil să mai evit impactul. L-am acroșat cu partea dreapta față, după care am fost proiectat pe contrasens în fata unui taxi Logan. Am reusit să evit impactul frontal si cu taxiul virând dreapta, dar tot am acrosat taxiul cu partea mea stanga proiectandu-l în sant, unde s-a si răsturnat.”, ne-a povestit șoferul autoturismului Skoda.

În partea dreaptă se poate observa taxiul răsturnat.

Procesul-verbal de constatare a evenimentului arată că vina pentru producerea accidentului o poartă șoferul BMW-ului, a cărui asigurare va acoperi acum daunele constatate asupra celorlate două mașini.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Accident rutier pe drumul național 10, în zona localității Vernești. Traficul se desfășoară fără restricții.

Trei autoturisme s-au ciocnit după ce unul dintre șoferi ar fi încetinit pentru a vira spre curtea unui restaurant din zonă.

La fața locului se află două ambulanțe. Un taxi este răsturnat într-un șanț.

Localnicii sunt îngrijorați de faptul că, în ultima vreme, tot mai multe accidente au loc în zona restaurantului „Antique”, unde CNAIR Buzău ar fi decis să modifice regimul de circulație. Șoferii nu mai pot vira către curtea localului, deoarece administratorului drumului și poliția au decis ca aici să fie marcaj continuu.

Vom reveni cu amănunte.