Știrile Zilei

MĂCEL la Spitalul Săpoca! | Patru oameni uciși și cel puțin zece răniți

Carnagiu la Spitalul de Psihiatrie Săpoca. Cel puțin patru oameni au fost omorâți și zece se află în stare gravă după ce un pacient aflat în sevraj a intrat în saloane și a dezlănțuit măcelul

UPDATE: Potrivit sansanews, individul a avut primul atac în salonul în care era internat,  unde a ucis pe loc 3 bărbați, lovindu-i în mod repetat cu stativul de la perfuzii. Al doilea atac a fost dat, în același mod, într-un salon de femei, unde de asemenea individul a presărat moarte. Cea de-a patra victimă a alcoolicului a murit  la Spitalul Județean Buzău. Bilanțul carnagiului se ridică la ora postării acestei știri la 4 morți și 9 răniți, dintre aceștia 2 bărbați fiind în comă.

loading...

UPDATE: Bilanțul atacului de la spitalul de la Săpoca a ajuns la patru morți. O femeie este cea de-a patra victimă a bărbatului. Medicii au încercat zeci de minute să o resusciteze, însă în zadar. Alte două persoane se află în comă, după ce au fost lovite cu un stativ de perfuzii de un bărbat internat de trei zile.

Bărbatul a intrat în două saloane, în jurul orei 3, și i-a lovit pe colegii de salon. Apoi, el a intrat în salonul de femei și a început și acolo să lovească pacienții. Trei oameni au murit, iar alți 10 au fost răniți, dintre care trei au suferit traumatisme cranio-cerebrale grave. El a fost prins în momentul în care ar fi încercat să fugă. Un echipaj de polițiști care ducea la spitalul de la Săpoca o persoană pentru a o interna și a dat seama că ceva e în neregulă și l-a imobilizat rapid pe bărbat. Atacatorul se află acum în custodia poliției, iar perimetrul din jurul Spitalului de Neuropsihiatrie de la Săpoca a fost izolat, zona fiind înțesată de polițiști și procurori de la Parchetul de pe Tribunalul Buzău, care au preluat ancheta. Atacatorul are 38 de ani şi este din Săgeata, judeţul Buzău. El a fost internat în urmă cu doar câteva zile din cauza problemelor cu alcoolul.

Vom reveni

 

loading...