Știrile Zilei

„N-a avut permis niciodată, dar conducea fără probleme în Buzău!”

Abonează-te la știrile noastre apăsând clopoțelul roșu din partea dreaptă a site-ului!

Un eveniment rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale s-a produs azi-noapte pe strada Caraiman din municipiul Buzău. Un tânăr aflat la volanul unui BMW nu a oprit la STOP și a spulberat o mașină care se deplasa regulamentar pe strada Caraiman.

loading...

Mai ciudat este că șoferul, un tânăr mecanic din Buzău, conducea nestingherit autoturismul pe străzile orașului, deși nu a deținut niciodată permis de conducere:

„După accident l-a dus poliția la spital. Se aude că ar fi avut 0.24 alcoolemie. Alții zic că era drogat spart. În intersecție n-a avut nicio reacție. A trecut prin intersecție ca prin brânză.”, ne-a povestit un martor.

Evenimentul rutier s-a produs azi-noapte în zona intersecției Caraiman-Iordache Buga. Un tânăr aflat la volanul unui autoturism BMW a pierdut controlul asupra direcției și a lovit un Renault Megane care se deplasa regulamentar.

Ambele mașini au fost proiectate pe trotuar, BMW-ul dărâmând gardul locuinței situate pe colț.

Locuitorii de pe Caraiman au fost treziți și ei de bubuitura puternică și au ieșit din casă pentru a vedea ce se întâmplă. Evenimentul a fost soluționat ca tamponare.

loading...