Știrile Zilei

Prognoza meteo 26 AUGUST – 08 SEPTEMBRIE | Zile de foc dar și ploi și vijelii la început de toamna

Meteorologii ANM au dat publicităţii estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 26 august – 8 septembrie. 

PROGNOZA METEO. Sfârşitul lunii august aduce vreme călduroasă, local caniculară în perioada 26-29 august când media temperaturilor maxime se va situa în jurul a 34 de grade. Apoi aceasta va scădea ușor și treptat. Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe, posibil însoțite de descărcări electrice va fi mai ridicată în intervalul 26 – 27 septembrie în Banat, Crişana şi Transilvania, apoi între 5-7 septembrie în toată ţara.

loading...

PROGNOZA METEO PENTRU JUDEȚUL BUZĂU

Vremea va fi călduroasă în special în prima săptămână, cea mai ridicată medie a temperaturilor maxime fiind de 32 de grade, în zilele de 26 și 27 august. Apoi aceasta va scădea ușor și treptat, până pe 3 septembrie, spre 29 de grade. În a doua jumătate a celei
de-a doua săptămâni, mediile termice diurne vor oscila ușor în jurul valorii de 28 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice se va situa în jurul a 17 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să oscileze ușor în jurul a 14 grade.
Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe, posibil însoțite de descărcări electrice, va fi mai ridicată în intervalul 4-7 septembrie.

ANM

loading...